Bemutatkozás

Ahogy a bemutatkozó szövegünkben is olvasható, fő profilunk a bel- és külföldi társasutazások, valamint reptéri és nemzetközi transzferek.

2017-ben egy 52 fős, 5 csillagos MAN Lions Coach autóbusszal kezdtük meg a működésünket. Az alapítás óta eltelt rövid időszak alatt is számos partnert gyűjtöttünk össze, akikkel folyamatosan együtt dolgozunk. Számunkra a tökéletes partneri kapcsolat kialakítása az első, partnereinkkel mindig a nyertes-nyertes partnerségi viszonyra törekszünk. Elmondhatom, valamint ügyfeleinktől megérdeklődhető, hogy maximálisan elégedettek szolgáltatásainkkal.

A 2018. év eleje óta mi végezzük a drezdai székhelyű Salamon Reisen német utazási iroda Drezda-Hévíz nemzetközi transzfereit, valamint Hévíz és környékén pihenő csoportjai társasutaztatását. Ezen kívül utaztató partnerei vagyunk a Mutsch Reisen utazási irodának, melynek reptéri transzfereit végezzük Hévízen. Viszont nemcsak a német piacra koncentrálunk, dolgoztunk már együtt tajvani, izraeli, angol és norvég csoportokkal is. A hévízi szállodákba látogató konferencia csoportok utaztatását is rendszeresen végezzük, így járulva hozzá, hogy felejthetetlen emlékekkel távozzanak Hévízről.

A hévízi orosz utazási irodákkal is folyamatosan kapcsolatban vagyunk, rendszeres megbízásokat teljesítünk feléjük.

A 2018. évtől érvénybe lépő, szigorú nemzetközi iskolai kirándulások szabályait is teljesítjük fiatal járműállományunkkal, valamint rendelkezünk minden szükséges engedéllyel. Ennek köszönhetően egyre többször választanak minket az iskolai csoportok, akikkel számos mesés helyen jártunk már és élményekkel telve érkeztünk haza.

2018-ban vásároltunk a meglévő autóbuszunk mellé egy 57 fős SCANIA Touring HD autóbuszt, így már két autóbusszal, összesen 109 fő kapacitással tudjuk fogadni a megrendelői igényeket.

Sofőrjeink tapasztalt sofőrök, sok ezer kilométerrel a hátuk mögött, természetesen rendelkeznek minden szükséges engedéllyel. Vállalkozásunkban az ügyvezető is kiveszi a részét a fuvarfeladatokból, én is rendszeresen dolgozom autóbuszainkkal.

Bízom benne, hogy hamarosan Önt is partnereink körében üdvözölhetjük!

Horváth Ádám Gábor, Ügyvezető